Floaten bij Centre Estetica

 

Floaten (drijven) is een unieke en effectieve manier om maximaal te ontspannen, pijn te verlichten, stress te verminderen en tot rust te komen; 45 minuten floaten kunt u vergelijken met 4 uur slaap!
Daarnaast is het een goede aanvulling voor het magnesiumgehalte van uw lichaam.
Zonder enige inspanning drijven op zout water, in uw eigen floatroom. Kom het zelf ervaren bij Centre Estetica!

In de floatroom komen lichaam & geest volledig tot rust, doordat er geen prikkels meer van buitenaf worden ervaren, zoals geluid, licht, zwaartekracht en temperatuurverschil. De floatroom is een bad is gevuld met een laag magnesiumwater van 40 cm. Het zoute water en de omgevingstemperatuur zijn gelijk aan jouw lichaamstemperatuur.
Door de samenstelling van het water en de aangename temperatuur krijg je het prettige en zeer rustgevende gevoel dat je zweeft. Gun jezelf deze unieke en diep ontspannende ervaring!

MAGNESIUM
Door te floaten krijg je een boost magnesium binnen! Magnesium is essentieel voor onze energievoorziening, het ritme van het hart en de werking van de spieren. Veel mensen hebben een magnesiumtekort. Dit komt doordat ons voedsel steeds minder magnesium bevat. Ook al eet je gezond en gevarieerd, het is moeilijk om voldoende magnesium binnen te krijgen.

1 uur floaten per 2 weken, is over het algemeen een perfecte aanvulling van het magnesiumgehalte in ons lichaam. De opname van magnesium werkt namelijk het beste via de huid. Tegelijk is het een prima manier voor het lichaam om te ontgiften en te ontzuren.

Floaten werkt voor mensen met stress, vermoeidheid, slaapproblemen, huidklachten, hoofdpijn, migraine, burn-out en spierklachten. Tevens bevorderd floaten het herstel na sportprestatie.

Vanaf 1 September 2019 kunt u van deze ontspannende en verkwikkende ervaring genieten bij Centre Estetica.

Neem voor meer informatie contact met ons op: tel 06 12 06 15 62

Bewaren

Bewaren