Harsen en Waxen

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

Ik hars uw oksels, benen, bikinilijn, armen, borst en rug.

Heb jij last van ongewenste haargroei? Word je gek van elke dag scheren? Snel stoppels, ontstekingen of jeuk? Schoonheidssalon Centre Estetica biedt voor jou de oplossing. Ik onthaar op de meest effectieve manier met de zachte producten van Lycon precision waxing. De haargroei blijft wel 3 tot 5 weken weg.

Hoe ga ik te werk?

Eerst reinig ik het te ontharen gebied en wordt een zachte olie aangebracht op de huid. Er wordt gekeken welke wax het best geschikt is voor jouw haartype. Wanneer die keuze is gemaakt wordt de wax door middel van een houten spatel aangebracht. De houten spatel wordt direct na het aanbrengen van de wax weggegooid. Op die manier werk ik hygiënisch en krijgen bacteriën geen kans. Omdat er tussen de huid en de wax een laagje olie is aangebracht, verwijder ik alleen het haar met wortel en is er geen kans jouw huid te beschadigen. Na de behandeling wordt een zachte crème aangebracht welke de huid voedt, hydrateert en verzorgt. Na een aantal behandelingen zal je merken dat de haargroei minder wordt of soms zelfs helemaal wegblijft.

Wat kun je thuis doen om zo lang mogelijk te genieten van jou Smooth! Skin?

Het is belangrijk dat je thuis net zo goed je huid verzorgt als dat ik dat voor je doe. Eens in de drie dagen dien je de huid te scrubben met een Sugar scrub of gebruik je de Ingrown-X-it Solution spray van Lycon om ontstekingen, als ingegroeide haartjes en verstopte poriën te voorkomen.

Kijk voor meer informatie op de site van Lycon

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Harsen en Waxen

In combinatie met de gezichtsbehandeling € 7,50 extra per onderdeel

Harsen, onderbenen
€ 27,50
Harsen, hele benen incl. bikinilijn
€ 45,00
Brazilian Wax
€ 37,50
Harsen, bikinilijn of oksels
€ 20,00
Harsen rug of borst
€ 35,00
Harsen onderrug
€ 25,00
Harsen, bovenlip of kin
€ 15,00
Harsen, gelaat
€ 20,00